Klan: -=MuTaNt EnEmY=- Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 24 Paź 2008 Posty: 443 Skąd: z Nienacka
Poziom: 19
HP: 47/798
6%
MP: 381/381
100%
EXP: 26/49
53%
Wysłany: 29 Czerwiec 2010, 23:52
Slasher napisał/a:
Ja popieram Otis'a w tym, co robi. Okay, prawda, ze nie kazdy ban musi byc perma, ale czasem sobie pare ludzie za duzo pozwalaja, wiec maja nauczke. Jezeli ta gra, a bardziej Sysunia, ma byc 4FUN&FRIENDS, reguly niestety musza byc. Nie mowie konkretnie o tym banie, ale jezeli ludzie mysla, ze moga sobie wchodzic na serwer, pieprzyc kacapaly i niszczyc gre, to im za to trzeba perma dac; czyli to, co Otis robi.
Wy mowicie, ze przez takie bany ludzie znikaja, ale to jest tylko pol prawdy, bo ludzie tez znikaja, jak musza slyszec jak jakis gnoj pier*oli przez mikrofon i kozaczy. To juz wole miec admina, ktory trzyma takich ludzi za "pysk", zeby byl swiety spokoj... niz admina, ktory nic nie zrobi. Szukac powodu braku aktywnosci graczy na Syskach w banach jednego admina jest zalosne. Moze jeszcze sie pozbyc tego admina?! To juz napewno sie wroci na #1 miejsce serwerow!
Buahahahaha....
Jak ja Cie "wziąłem za pysk" dostałeś bana + screeny i wyszło że masz podmienione modele to jakoś mówiłeś zupełnie co innego...
Myślę że czas na zmiany i dawanie perma bo ktoś napisał "Taki z ciebie kozak" itp nie powinno się zdarzać...
Klan: -{FOB}-
Field of Battles
Wiek: 17 Dołączył: 22 Lip 2008 Posty: 348 Skąd: Braunschweig, Niemcy
Poziom: 17
HP: 25/630
4%
MP: 301/301
100%
EXP: 17/41
41%
Wysłany: 30 Czerwiec 2010, 12:28
-=52YM30N=- napisał/a:
Buahahahaha....
Jak ja Cie "wziąłem za pysk" dostałeś bana + screeny i wyszło że masz podmienione modele to jakoś mówiłeś zupełnie co innego...
Co mowilem innego? Byla tam dyskusja o takich banach typu Otis'a? Nie, wiec jape trzymaj zamknieta ... Jestem juz zmeczony od twojich z 90% glupich postach i nie mam zamiaru zwasze odpowiadac, lecz jedno powiem jeszcze: Naucz sie czytac. Bo ja tego za ciebie nie bede robil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum